Αρχική Σελίδα

Anhui Chizhou Household Machine Tool Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. εργαλειομηχανών οικιακά Chizhou Anhui, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 1958, εντοπίζει στην πόλη Chizhou της επαρχίας Anhui. Το προηγούμενο όνομα είναι εργοστάσιο μηχανημάτων γεωργίας Guichi, το οποίο είναι κύριο μιας μεγάλης ιστορίας μετά από διάφορες εξελίξεις. Τα στο παρελθόν παραχθε'ντα προϊόντα μας περιλαμβάνουν τις μηχανές diesel, περπατώ-τρακτέρ, γεωργικές μηχανές και ούτω καθεξής.

 

Από το 1986, η επιχείρησή μας έχει μεταπηδήσει στις εργαλειομηχανές οικιακού συνδυασμού κατασκευής - οι για πολλές χρήσεις μηχανές για τις ευρωπαϊκές και αμερικανικές αγορές, που μετονομάζονται ως Co. εργαλειομηχανών οικιακά Anhui Chizhou, Ltd.We είναι εξειδικευμένες στα μικρά εργαλεία μηχανών μεγέθους και CNC τις μηχανές, και είναι μια από τις πέντε σημαντικές επιχειρήσεις των μικρού μεγέθους εργαλειομηχανών, «επαρχιακή υψηλή τεχνολογική επιχείρηση», και «εθνική βάση εξαγωγής των μηχανικών και ηλεκτρικών προϊόντων», με το άμεσο δικαίωμα εισαγωγών και εξαγωγής. Παίρνουμε την ποιότητα ως ζωή και καθιερώνουμε ένα επιστημονικό και σοβαρό σύστημα ποιοτικής εγγύησης. Το ποιοτικό σύστημά μας είναι ISO9001 επικυρωμένο. Κερδίσαμε το πιστοποιητικό CE από TUV το 2007 για τα όλα προϊόντα μας. Υπάρχει σχεδόν 400 προσωπικό στην επιχείρησή μας, συμπεριλαμβανομένων 72 τεχνολογικών να αναπτυχθεί και έρευνας ατόμων. Έχουμε μια ερευνητική ομάδα τεχνολογίας που διευθύνεται από τον κ. Xu Xiangtai που είναι εθνικά διάσημος CNC εμπειρογνώμονας, και ένα επαρχιακό κέντρο τεχνολογίας ιδρύθηκε από μας, επίσης.

 

Η επιχείρησή μας διαιρείται σε περιοχές Βορρά και Νότου. Η συνολική έκταση είναι 150.000 τετραγωνικά μέτρα. Η περιοχή πτωχοκομείων είναι 69.000 τετραγωνικά μέτρα. Η νότια περιοχή, 90.045 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη του νότιου μέρους της πόλης Chizhou με τα τυποποιημένα πτωχοκομεία και τα πολυ-γραφεία 36.000 τετραγωνικών μέτρων. Η νότια περιοχή είναι το κέντρο της απόφασης, της παραγωγής, της ανάπτυξης και της έρευνας τεχνολογίας, του μάρκετινγκ και της διαχείρισης της επιχείρησής μας και παίρνει την εργασία συνελεύσεων των κύριων μερών και των μερών precisions. Η βόρεια περιοχή, 59.400 τετραγωνικών μέτρων, είναι εκτός από το νότιο μέρος του ποταμού Yangtze με τα πτωχοκομεία 33.000 τετραγωνικών μέτρων, και παίρνει την εργασία του χυτηρίου, την κατασκευή ανταλλακτικών, τη θερμική επεξεργασία και τη συσκευασία. Έχουμε 620 σύνολα διάφορων ειδών λήξης επεξεργαμένος τον εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων CNC των διπλών guideway ατσάλινων σκελετών στηλών αλέθοντας μηχανών, της μηχανής προγραμματισμού ατσάλινων σκελετών, των κάθετων μηχανών άλεσης, των οριζόντιων τρυπώντας μηχανών και άλλου βαριού και σπάνιου εξοπλισμού ακρίβειας στη μηχανή. Έχουμε καθιερώσει μια γραμμή παραγωγής για τα κύρια μέρη των μικρού μεγέθους κατασκευαστών εργαλειομηχανών. Αυτή η γραμμή παραγωγής μπορεί να αναλάβει τη μεγάλη παραγωγή των ενιαίων προϊόντων και τη μικρή παραγωγή πολλών ειδών προϊόντων. Η ετήσια ικανότητα παραγωγής είναι 20.000 σύνολα για τα διάφορα είδη. Τα κύρια προϊόντα μας είναι χαρακτηριστικά μικρού μεγέθους εργαλεία μηχανών και CNC μηχανές όπως τα κάθετα κέντρα μηχανών, CNC τους τόρνους, CNC τις μηχανές άλεσης και CNC τους τόρνους ραπίσματος. Τα κύρια προϊόντα μας είναι άσπρος αετός VMCs, οριζόντιο VMCs, CNC τόρνοι πάγκων, για πολλές χρήσεις μηχανές σειράς HQ, τόρνοι πάγκων σειράς του CZ, άλεση σειράς ZAY & μηχανές διατρήσεων, μηχανές άλεσης σειράς του CX, 7 είδη μηχανών ξυλουργικής λειτουργίας ML1744 και ούτω καθεξής. Τα προϊόντα μας είναι του κύριου επιπέδου τεχνολογίας μεταξύ άλλων εθνικών επιχειρήσεων στην ίδια βιομηχανία. Πήραμε το βραβείο των «εθνικών κύριων νέων προϊόντων» και ούτω καθεξής. Σας καλωσορίζουμε θερμά για να συνεργαστούμε με μας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. εργαλειομηχανών οικιακά Chizhou Anhui, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 1958, εντοπίζει στην πόλη Chizhou της επαρχίας Anhui. Καλύπτει μια περιοχή γης 355.000 μ ² και την περιοχή οικοδόμησης 180.000 μ ². Το προηγούμενο όνομα είναι εργοστάσιο μηχανημάτων γεωργίας Guichi, το οποίο είναι κύριο μιας μεγάλης ιστορίας μετά από διάφορες εξελίξεις.

Anhui Chizhou Household Machine Tool Co., Ltd. Anhui Chizhou Household Machine Tool Co., Ltd. Anhui Chizhou Household Machine Tool Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Άσπρος αετός

Αριθμός Υπαλλήλων : 101~200

Ιδρύθηκε Έτος : 1958

Εξαγωγή pc : 80% - 90%